Monday, 20 February 2012

Hipokritnya UMNO dan Barisan Nasional (BN) Terhadap Rakyat PALESTIN

1. UMNO dan BN ketika Persidangan Negara-negara Berkecuali(NAM) tidak mengiktiraf HAMAS dan bersetuju dengan penubuhan 2 negara ISRAEL-PALESTIN.

2.Pada Mei 1994, Parlimen Malaysia meluluskan Akta Larangan Import yang menarik balik sekatan dagangan kepada ISRAEL dan AFRIKA Selatan.

3.Malaysia merupakan rakan dagang ISRAEL ke-15 dengan jumlah dagangan sebanyak RM667.6 juta Euro.

4.Malaysia pernah menjemput pasukan Kriket ISRAEL pada tahun 1997 di Kuala Lumpur.

5.Menteri Pertahanan UMNO pernah duduk berbincang dengan Menteri Pertahanan ISRAEL pada tahun 2009.

6.Najib melantik APCO Worldwide yang diterajui bekas Ketua Perlindungan dan Keselamatan ISRAEL Mejar Jeneral Doron Bergerbest-Eilon.

7.Tun Mahathir pernah bertemu Menteri Luar ISRAEL Shimon Peres di Paris pada tahun 1994.

8.FBC Media yang dilantik Kerajaan UMNO dan Barisan Nasional(BN) untuk menerbitkan program TV berkaitan Malaysia melalui penyiar antarabangsa CNBC, CNN dan BBC menyokong tindakan ISRAEL menahan kapal Mavi Mara yang sedang menghantar misi bantuan kemanusiaan ke Gaza termasuk menyokong serangan tentera elit ISRAEL ke atas kapal itu yang menyaksikan 10 aktivis terbunuh.

9.Malaysia akur dengan kempen Anti-IRAN Amerika apabila segera memutuskan hubungan dagang termasuk menghentikan penghantaran minyak kelapa sawit ke negara itu.

- Sumber HARAKAH 19/2/2012-


Antara gambar-gambar Kezaliman ISRAEL terhadap Rakyat PALESTIN
Sampai hatinya UMNO dan Barisan Nasional(BN) menjalinkan hubungan dagang dengan ISRAEL melalui pendedahan kapal dagang Zim Europa (Gambar di bawah) yang berlabuh di West Port, Pelabuhan Kelang.


Inilah bukti HIPOKRITNYA UMNO dalam isu ini. Sanggup menuduh DSAI menyokong ISRAEL sedangkan merekalah yang sebenarnya jelas menyokong ISRAEL. 


Inilah TALAM 2 Muka dan Pengkhianat sebenar Rakyat MALAYSIA.


Ayuh hentikan Wayang ini!!!. Sudah tiba masanya UMNO dan Barisan Nasional (BN) dikuburkan. 

2 comments:

 1. Hello,
  Anda boleh menukar pautan blog saya?
  http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
  Berterima kasih banyak

  Alisha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete